Kare panostaa uusiin konsepteihin ja sijoittaa GoGolfiin

07.06.2023


GoGolf tarjoaa kaiken Golfissa tarvittavan samalta luukulta. Kare Groupin uusimman sijoituskohteen GoGolfin toimintaa on vaikea lokeroida, mutta se on helppo ymmärtää. Perinteisesti Golf-harrastaminen on perustunut golfosakkeiden ja vuotuisten pelimaksujen maksamiseen, mutta näiden rinnalle on saapumassa maailmalta tuttu operointimalli, jossa kentän operointi jätetään ulkopuoliselle toimijalle, joka markkinoi ja operoi samaan aikaan useita kenttiä hieman kuin hotelleja.

Konserniin kuuluu useita golfkenttiä. Golf Sky -välineketju, kattava verkkokauppa, sekä sisä- ja ulkoharjoittelukeskuksia. Kokonaisuus sidotaan yhteen mittavalla mediaportaalilla, joka tuottaa golfmaailman tärkeimmät uutiset, kenttäoppaita ja paljon muuta sisältöä.

"Golfin suosio kasvaa nyt valtavaa vauhtia ja maailmassa on tänä päivänä enemmän golfharrastajia kuin koskaan. Tuottamamme operointimalli on maailmalla jo suhteellisen yleinen, mutta Suomessa palvelumallit golfin ympärillä ovat olleet pitkään aika konservatiivisia. Toimintamallimme perustuu yhteisömme palvelemiseen, ja meillä onkin tänä päivänä jo yli 40 000 jäsentä." tiivistää Gogolfin liiketoimintaa sen hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen.

"Uudenlaiset liiketoimintamallit ovat aina haastavampia saada toimimaan kuin jo koetellut. Gogolf yhdistää meitä kiinnostavalla tavalla kansainvälisesti jo koetellun mallin, murroksessa olevan markkinan sekä paljon omaa ja uutta samaan pakettiin. On hienoa olla mukana mahdollistamassa tämän kasvuyrityksen tarinaa!" perustelee hankkeen taustoja Kare Groupin Jake Aalto.