Kare Group mukana FinnBuild-messuilla 8.10.-10.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa

19.09.2024


Me Kare Groupilla olemme innoissamme osallistumassa FinnBuild-messuille 8.–10.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tämä tapahtuma on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja esitellä, miten olemme tukemassa suomalaista rakennusalaa ja sen pk-yrityksiä. Roolimme kiinteistö- ja rakennusalalla sijoittajana ja yritysten kumppanina tekee meistä merkittävän toimijan tapahtumassa, jossa esittelemme myös useita kohdeyhtiöitämme.

 

Kare Group: Rakennusalan pk-yritysten kasvun tukija

Kare Group on suomalainen sijoitusyhtiö, joka keskittyy kiinteistöihin ja pk-yrityksiin rakennusalalla. Missiomme on olla mukana rakentamassa tulevaisuuden vahvoja ja osaavia suomalaisia yrityksiä. Etsimme sijoituskohteiksemme yrityksiä, joissa on vahvaa toimialaosaamista, yrittäjähenkeä ja näyttöjä kannattavasta kasvusta.

Teemme sijoituksia sekä vähemmistö- että enemmistöomistuksina ja tarjoamme kumppaneillemme strategista tukea, pääomaa ja osaamista yrityksen eri kehitysvaiheissa. Haluamme auttaa yrityksiä kasvamaan kannattavasti ja tuomaan lisäarvoa omistajille sekä luomaan kestäviä menestystarinoita.

 

Kohdeyhtiöt messuilla – Monipuolinen kumppaniverkosto

FinnBuild-messuilla esittelemme myös kolme Kare Groupin kohdeyhtiötä, jotka edustavat monipuolisesti eri toimialoja:

  • Aaltovoima Oy: Henkilöstöpalveluyhtiö, joka tarjoaa rakennusalan yrityksille osaavia työntekijöitä ja joustavia henkilöstöratkaisuja.
  • Kotimaailma: Suomen suurin majoituspalveluketju, joka tarjoaa mukavia ja laadukkaita kalustettuja asuntoja eri kaupungeissa.
  • Corona Capital: Rakennus- ja kiinteistöalan rahoitusratkaisuja tarjoava yhtiö, joka mahdollistaa yritysten kasvun ja investoinnit strategisella rahoituksella.

Nämä yritykset ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten Kare Groupin sijoitukset ja kumppanuus auttavat pk-yrityksiä laajentamaan toimintaansa ja saavuttamaan kasvutavoitteensa. Tule tapaamaan edustajiamme ja kuulemaan lisää siitä, miten voimme tukea yrityksesi kasvua ja menestystä.

 

Yhteistyön hyödyt rakennusalan yrityksille

Kare Groupin kumppanina saat monipuolisia hyötyjä, kuten:

  • Strategista osaamista ja pääomaa kasvua varten: Tarjoamme rahoitusta yrityksesi laajentumiseen ja investointeihin, ja tuomme strategista tukea pitkän aikavälin kasvuun.
  • Ammattimainen hallitustyöskentely ja liiketoiminnan kehittäminen: Kokemuksemme avulla autamme yritystäsi hallitsemaan kasvua ja menestymään kestävästi.
  • Lisäyrityskaupat ja rahoitusratkaisut: Tarjoamme apua lisäyrityskauppojen analysoinnissa, neuvotteluissa ja rahoittamisessa.

 

Kiinteistösijoitukset ja vastuullisuus keskiössä

Rakennus- ja kiinteistöalan sijoituksissa Kare Group panostaa monipuolisiin kohteisiin, kuten asuntoihin, toimitiloihin, hotelleihin ja maaomistuksiin. Olemme kiinnostuneita myös kiinteistökehityshankkeista, joissa vastuullisuus ja hyvä hallintotapa ovat keskeisiä elementtejä. Sijoitamme yrityksiin, jotka kiinnittävät erityistä huomiota ympäristönäkökulmiin ja kestävään kehitykseen.

 

Tervetuloa tapaamaan meitä FinnBuild-messuilla!

FinnBuild-messut ovat erinomainen paikka tutustua Kare Groupin toimintaan ja kohdeyhtiöihimme. Toivomme näkevämme siellä niin nykyiset yhteistyökumppanit kuin uudet potentiaaliset kumppanit ja asiakkaat. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan siitä, miten voimme yhdessä rakentaa suomalaisen rakennusalan tulevaisuutta ja luoda kestävää kasvua. Rekisteröi kävijäksi tästä.

Nähdään FinnBuild-messuilla 8.–10.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa!

 

Kare Group – Rakentamassa vahvempia suomalaisia pk-yrityksiä ja tukemassa rakennusalan kasvua.