Toimintatapa

Yritykset

Me Karella haluamme olla rakentamassa tulevaisuudessa vahvempia ja osaavampia Suomalaisia Pk-yrityksiä. Etsimme sijoituskohteiksemme kannattavasti kasvavia yrityksiä, joissa on vahvaa toimialaosaamista, yrittäjähenkisyyttä ja näyttöjä menestyksekkäästä yritystoiminnasta. Teemme sijoituksia vähemmistö- ja enemmistösijoituksina. Haluamme olla yrityksen ja yrittäjien luotettava kumppani joka luo parempaa omistaja-arvoa.

Hyödyt

Laajempi strateginen osaaminen ja parempi pääoman saatavuus kasvua tai investointeja varten.

Kokemus ja osaaminen yhtiön liiketoiminnan kasvattamisesta hallitusti ja kannattavasti.

Ammattimainen hallitustyöskentely strategian suunnittelua ja toteutusta varten.

Lisäyrityskauppojen analysointi, neuvottelu ja rahoitus.

Kiinteistöt

Kare Group sijoittaa asuin- ja liikekiinteistöihin. Sijoituskohteet voivat olla asuntoja, toimitiloja, hotelleja ja maaomistuksia. Etsimme jatkuvasti sopivia kohteita ja olemme kiinnostuneita myös kiinteistökehityshankkeista.

Etsimme aina lahjakkuuksia

Tuemme yhtiöitämme, niiden yrittäjiä sekä heidän menestystään monin eri tavoin. Monet yhtiöistämme etsivät jatkuvasti eri alojen lahjakkuuksia; sekä nousevia että jo kovat näytöt antaneita. Me tiedämme myös sellaisista tarpeista, joita ei työpaikkailmoituksista löydy.

Haluatko tulla osaksi perhettä? Ota rohkeasti yhteyttä tiimimme jäseniin ja lähetä ansioluettelo mukana. Voi olla, että meillä on jotain juuri sinulle!