Tiimi

Jake Aalto

Aloitin yrittäjänä vuonna 2005 perustamalla Aalto Henkilöstöpalvelut. Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti. Kare Groupissa vastaan liikeideoiden etsimisestä ja kehittämisestä. Lisäksi pidän aktiivisesti yhteyttä myös muihin sijoittajiin. Kiinnitän huomiota sijoituskohteessa erityisesti sen johtoon ja tiimin osaamiseen. Osaava tiimi tekee keskinkertaisestakin ideasta hyvin kannattavan.

CEO
jake.aalto@karegroup.fi
+358 415506773

Petri Kalliokoski

Tein pitkän uran VTT:llä, ja ennen yrittäjäksi ryhtymistä olin VTT:n varatoimitusjohtaja ja VTT Ventures Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Nykyään olen yrittäjä, omistaja ja toimitusjohtaja 71 -vuotiaassa High Metal Oy:ssä, ja sijoittajana sekä hallituksen puheenjohtajana Ukko.fi:ssä ja mcare Group Oy:ssä. Lisäksi toimin tiiviissä yhteistyössä Innovestor Oy:n kanssa, ja olen sen rahastoja hallinnoivan Innovestor Ventures Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Uskon teknologiaan ja innovatiivisten liiketoimintamallien kehittämiseen sekä toimialojen uudistamiseen. Minulle tärkeää on ihmiset ja tiimit, jotka synnyttävät uutta liiketoimintaa ja vaikuttavuutta.

Olen toiminut pitkään yhteisissä sijoituskohteissa Kare Group Oy:n ja sen vetomiehen Jaken kanssa. Jaamme vahvan yhteisen näkemyksen kasvusta ja uuden liiketoiminnan kehittämisestä. Vastuullani Kare Groupissa on erityisesti uusien sijoituskohteiden tunnistaminen ja sijoituskohteiden strategian sekä kasvualueiden määrittäminen.

Partner, Senior Advisor
petri.kalliokoski@karegroup.fi
+358 405267122

Otto Laasonen

Olen toiminut pääosan urastani talousjohdon, Pk-yritysten hallinnon ja kehityshankkeiden tehtävissä. Koulutukseltani olen tuotantotalouden insinööri ja valmistun työn ohessa diplomi-insinööriksi. Lisäksi tutkin jatkuvasti mm. yrittäjyyttä ja rahoitusta. Kare Groupissa vastaan hankkeiden arvioinnista. Uskon ihmisten ja organisaatioiden jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen. Sijoituskohteissa tarkastelen erityisesti strategisen uudistumisen mahdollisuuksia ja henkilöstön osaamista ja kykyä uudistua.

Partner
otto.laasonen@devestra.fi
+358 505403318

Niina Jääskeläinen

Urani aikana olen toiminut yrityksien ja julkisten laitosten rahoituksen ja taloushallinnon parissa ja monissa luottamustehtävissä. Kare Groupissa vastaan taloushallinnosta ja mm. kiinteistöhankkeiden etenemisestä. Minua kiinnostavat uudet mielenkiintoiset hankkeet ja etenkin ihmiset niiden takana.

Office Manager
niina.jaaskelainen@karegroup.fi
+358 40 412 0455

Ota yhteyttä!

Lyökkiniemi 1 B
02160 Espoo
+358 415506773
info@karegroup.fi