Tiimi

Jake Aalto

Aloitin yrittäjänä vuonna 2005 perustamalla Aalto Henkilöstöpalvelut. Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti. Karessa vastaan liikeideoiden etsimisestä ja kehittämisestä. Lisäksi pidän aktiivisesti yhteyttä myös muihin sijoittajiin. Kiinnitän huomiota sijoituskohteessa erityisesti sen johtoon ja tiimin osaamiseen. Osaava tiimi tekee keskinkertaisestakin ideasta hyvin kannattavan.

Managing Partner
[email protected]
+358 415506773

Harri Aho

Olen toiminut finanssialalla sekä useiden kasvuyritysten johtotehtävissä eri palvelualoilla mm. terveydenhuollossa. Olen ollut mukana yli 200:ssa yritysjärjestelyssä. Arvostan substanssin osaamista, yrittäjähenkisyyttä ja toimeenpanoa. Haluan osaltani auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteet tukemalla johtoa ja kirkastamalla strategiaa.

Partner
[email protected]
+358 400783777

Otto Laasonen

Olen toiminut pääosan urastani kasvuyritysten talousjohdon tehtävissä. Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri.
Karessa vastaan hankkeiden arvioinnista. Uskon ihmisten ja organisaatioiden jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen.
Sijoituskohteissa tarkastelen erityisesti yhtiön suorituskykyä ja johtoryhmän osaamista ja kyvykkyyttä.

Partner
[email protected]
+358 505403318

Kim Poulsen

Minulla on pitkä kokemus globaalissa kuitu-, sellu- ja paperiteollisuudesta, kemianteollisuudesta, puunjalostusteollisuudesta ja rakennusmateriaaliteollisuudesta. Laaja käytännön kokemus monista onnistuneista turnaround ja scaleup projekteista, suurista investointiprojekteista ja liiketoiminnan kehittämisestä eri maissa Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa.

Erikoisalaani ovat etenkin johtaminen, strategia, kannattavuuden parantaminen, fuusiot ja yritysostot, myynti ja markkinointi, investointiprojektit, hallitustyöskentely, johdon valmennus ja mentorointi.

Senior Partner
[email protected]
+358 503872063

Esa Eloranta

Olen pitkän linjan rakennusmaailman vaikuttaja ja toiminut kauan yrittäjänä sekä konserniyhtiön johtotehtävissä. Jäin keväällä 2021 eläkkeelle Jatke Oy:stä, jossa yhtenä sen perustajista työskentelin toimitusjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana. Toimin hallitustehtävissä useissa yrityksissä ja olen joukkuepelaaja, joka yhdessä yhtiöiden johdon kanssa kehittää niiden liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista.

Senior Advisor, Rakennusneuvos
[email protected]
+358 400559091

Niina Jääskeläinen

Urani aikana olen toiminut yrityksien ja julkisten laitosten rahoituksen ja taloushallinnon parissa ja monissa luottamustehtävissä. Kare Groupissa vastaan taloushallinnosta ja mm. kiinteistöhankkeiden etenemisestä. Minua kiinnostavat uudet mielenkiintoiset hankkeet ja etenkin ihmiset niiden takana.

Office Manager
[email protected]
+358 404120455

Timo Lehtimäki

Juoksumatkani on pitkä: olen toiminut yrittäjänä 28 vuotta, ennen muuta sote-alalla. Myös urheilupuoli on aina ollut lähellä sydäntäni, niin suorittavissa kuin johtavissa tehtävissä. Karessa tehtäviini kuuluu vastata sijoittajayhteistyöstä ja sijoittajaverkostosta. Saatat hyvinkin saada puhelun minulta, kun huomaan hyvän yhtälön sinun ja kohdeyhtiön välillä. Jutellaan!

Sijoituspäällikkö
[email protected]
+358 405338172

Juhamatti Malm

Toimin Kare Groupiin kuuluvan Lajupek Oy:n Toimitusjohtajana sekä osallistun Karessa erityisesti teknologiaan ja terveydenhuoltoon liittyvien hankkeiden arvioinneissa ja toteutuksissa. Työurani olen tehnyt pääasiassa teknologiayritysten johto-, kehitys- ja myyntitehtävissä, viimeisimpänä hammaslääkärien hoitokoneita valmistavan Fimet Oy:n toimitusjohtajana. Yrityksissä minua kiinnostaa erityisesti strategisen kilpailukyvyn muodostuminen. Koulutukseltani olen Diplomi-insinööri sekä MBA(Henley).

Senior Advisor
[email protected]
+358 406695164