Aaltovoima palaa osaksi Karen portfoliota

03.11.2023


Vuonna 2005 perustettu ja vuonna 2016 norjalaisen Otiga Groupin omistukseen siirtynyt Aalto Henkilöstöpalvelut – tai Aaltovoima – palaa takaisin perustajiensa haltuun ja osaksi Karen henkilöstöpalveluryhmää Workteam Groupia.

Siirryttyään vuonna 2016 Otiga Groupin osaksi, on Aaltovoima toiminut sittemmin useiden eri brändien alla, viimeisimpänä osana Folka Henkilöstöpalveluita. Sovitussa järjestelyssä osa Folka Henkilöstöpalveluiden toiminnoista irtoaa Folkasta ja siirtyy jälleen toimimaan tutulla Aaltovoima-nimellä

Järjestely toteutetaan liiketoimintakaupalla, jossa Aaltovoiman toiminnot siirtyvät osaksi Workteam Groupin yhtiöitä. Base Henkilöstöpalvelut ottaa vastatakseen Aaltovoiman teollisuuden toiminnot ja KVR-Vuokraus rakennusalan toiminnot. Samalla KVR-Vuokrauksen nimi vaihtuu Aaltovoimaksi. Folkan toiminnot jatkavat ennallaan.

Aaltovoiman alkuperäinen perustaja ja Workteam Groupin toimitusjohtaja Jake Aalto on liiketoimintakauppaan erittäin tyytyväinen: ”Aalto Henkilöstöpalvelut oli 2010-luvulla suomalaisen henkilöstöalan edelläkävijä, ja sen siirtyminen Otigan omistukseen oli toimialan merkkitapaus. On hienoa päästä jälleen työskentelemään tuttujen asiakkaiden ja ammattilaisten kanssa, yhteisen ja tutun brändimme alla!”

”Järjestelyssä Folkalta siirtyvät Aaltovoiman asiakkuudet sekä vuokrahenkilöstö, mutta ei Folkan hallinto- ja tukihenkilöstöä. Järjestely selkeyttää Folkan toimialarakennetta ja auttaa meitä palvelemaan asiakaskuntaamme entistä paremmin. On ollut ilo työskennellä Aaltovoiman asiakkaiden ja henkilöstön kanssa.” kiittää Folkan toimitusjohtaja Heikki Lamminpää.

Aaltovoiman liikevaihto vuonna 2022 oli 9,3 miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupan jälkeen Workteam Group jatkaa kasvuaan kohti Suomen merkittävimpien henkilöstöpalvelualan yritysten joukkoa.