Kare laajentaa toimintaa

17.08.2021


Karen tiimiin on liittynyt konkarisijoittaja Pekka Viljakainen. Hän on yhtiön partner ja senior advisor. Pekka tuo mukanaan paljon lisää osaamista ja kokemusta sijoituskohteiden kehittämiseen ja erinomaiset kansanväliset suhteet.

Pekka Viljakainen on pitkänlinjan yrittäjä- ja yritysjohtaja. Hänen laaja kansainvälinen verkostonsa on syntynyt viimeisen 35 vuoden aikana, hänen toimiessaan sekä operatiivisissa, että hallitustehtävissä noin 30 yrityksessä, 20 maassa.

Karen Managing Partner Jake Aalto toivottaa Pekan tervetulleeksi osaksi tiimiä ja uskoo, että Pekan pitkä kokemus sijoittamisesta ja yritysten kehittämisestä tuo paljon hyötyä yhtiön sijoitusprosesseissa ja portfolioyhtiöiden kehittämisessä.

Kare etsii Suomalaisia keskisuuria yhtiöitä, joiden omistajat haluavat strategisen omistajakumppanin mukaan kehittämään yhtiötä. Kare on arvioinut kymmeniä eri yrityksiä, käynyt omistajien ja johtoryhmien kanssa neuvotteluja mahdollisesta mukaan tulosta yhtiöön. Kare Investin tiimi haluaa pitkällä aikavälillä kehittää keskisuuria yrityksiä yhä paremmiksi ja rakentaa Suomeen suurempia ja kilpailukykyisempiä yhtiöitä, joiden kannattava kasvu ja uudistuminen on turvattu tulevaisuudessakin.