JIITEE Työt Oy hankkii maanalaisiin louhintatöihin erikoistuneen Pohjolan Kalliotyö Oy:n

17.06.2022


Kare Groupin portfolioyhtiö, kalliorakentamiseen erikoistunut JIITEE Työt Oy investoi kasvuun ja hankkii maanalaisiin louhintatöihin erikoistuneen Pohjolan Kalliotyö Oy:n koko osakekannan. Näin syntyy vahva ja monipuolinen kalliorakentamiseen erikoistunut infrayritys, joka toimii kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa.

“Voimat yhdistämällä pystymme tarjoamaan tilaajille kokonaispalveluna kaikki kalliorakentamiseen ja lujittamiseen liittyvät työt, myös vaativat maanalaiset louhintatyöt. Pystymme osallistumaan monipuolisemmin urakkakilpailuihin ja tilaajat hyötyvät lisääntyvästä kilpailusta”, sanoo JIITEE Työt Oy:n toimitusjohtaja Janne Juntunen.

JIITEE Työt on yhdessä Pohjolan Kalliotöiden kanssa Suomessa ainoa kalliorakentamiseen ja maanalaiseen louhintaan ja lujitustöihin keskittynyt yritys, joka toimii omilla työkoneilla ja omilla työntekijöillä. “Toimintamallimme antaa meille kilpailuedun tehdä hyvää laatua edullisesti”, Juntunen tiivistää.

Yritysjärjestely auttaa JIITEE Töiden hyvin käynnistynyttä kasvua Ruotsissa. “Suur-Tukholman alueella kalliorakentamisen markkina on iso ja se antaa yhdistyneille voimillemme mahdollisuuden kasvaa siellä voimakkaasti”, Juntunen visioi.

Suomessa ja Ruotsissa toimiva JIITEE Työt Oy on perustettu vuonna 2011 ja sen liikevaihto oli viime vuonna 19 miljoonaa euroa. Yhtiöstä tuli Kare Groupin portfolioyhtiö vuonna 2017 ja yhtiön hallitusta sekä strategista kasvua luotsaa Kare Groupin partner Otto Laasonen.

Pohjolan Kalliotyöt Oy on perustettu 2008 ja sen liikevaihto oli viime vuonna 3 miljoonaa euroa. Yhdistymisen myötä syntyvän konsernin liikevaihdon odotetaan kohoavan vuonna 2022 yli 28 miljoonan euron.