Kare Group mukana Suomen korkeatasoisimmassa luksus-resortissa

10.08.2022


Kare Group on tehnyt sijoituksen Pihlas Resorttiin, maailman korkeatasoisimpaan suomalaisen luonnon luksus-lomakylään. Kare on mukana sijoittajaryhmässä. joka toteuttaa ensimmäisen, ensisijaisesti luksusturisteille toteutetun lomakylän Suomessa.

Pihlas Resort on Saimaan rannalle Joroisiin rakennettava lomakylä, joka avataan talvella 2023. Alueella rakennetaan 33 m2 metsäsviittejä sekä 77 m2 metsähuviloita, jotka on varustettu erittäin vaativaa luksusmatkailijaa silmällä pitäen.

Kare näkee sijoituksessaan mahdollisuuden hyödyntää nousevaa "glamping" (glamorous & camping) -ilmiötä, jossa varakkaat matkaajat etsivät luonnonläheisiä kokemuksia, mutta korkeatasoisilla ja moderneilla mukavuuksilla tarjoiltuna. Metsäluonnon lisäksi resortista löytyy rutkasti myös muita aktiviteetteja, kuten padel, tenniskenttä, kuntosali ja ulkoporealtaita.

Resortin kehityksessä on otettu alusta alkaen huomioon kestävän kehityksen vaatimukset: rakennusmateriaalit on valittu kestävällä tavalla, alue käyttää laajasti aurinkoenergiaa ja lämmitykseen käytetään maalämpöä. Syntyvä biojäte käytetään suoraan alueen omassa puutarhassa, jossa tuotetaan raaka-aineita resortin omaan keittiöön.

Vaikka Pihlas Resort kehottaakin vieraitaan julkisen liikenteen käyttöön, se kykenee tarvittaessa palvelemaan myös erittäin vaativia kansainvälisiä luksusturisteja, sillä alueella on oma helikopterikenttä, jonne Pihlas Resort voi järjestää helikopterikuljetuksen suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.