Kare Invest Oy investoi Restokin kasvuun

13.01.2022


  • Lisää kokemusta ja osaamista Lean-rakentamisen kehittämiseen ja kasvattamiseen.
  • Uudesta Restok Groupista rakennetaan vahva ja monipuolinen korjausrakentamisen asiakaskeskeinen konserni.
  • Omistuspohjan laajentaminen mahdollistaa strategiset yritysostot orgaanisen kasvun lisäksi.

Vuonna 2009 perustettu Restok on alusta lähtien panostanut korjausrakentamisessa ja muutostöissä parhaaseen osaamiseen, hyvään aikataulun hallintaan ja tarkkaan projektien johtamiseen. Olemme investoineet Lean-rakentamisen menetelmien ja työvälineiden kehittämiseen ja koulutukseen, ja kasvaneet Lean-rakentamisen edelläkävijäksi Suomessa.

Restokin tapa satsata laatuun, Lean-rakentamiseen ja sen kehittämiseen jatkuu. Rakennamme Restokin ympärille Lean-rakentamisen osaamiseen pohjautuvaa Restok Groupia. Samassa yhteydessä yrityksen omistuspohjaa laajennetaan, ja uudeksi osakkaaksi tulee Jake Aallon, Otto Laasosen ja Pekka Viljakaisen sijoitusyhtiö Kare Invest Oy sekä henkilöstöosakkaiksi Jussi Wirgentius ja Eero Meriö. Restokin pääosakkaana ja toimitusjohtajana jatkaa Jouni Järvenpää.

Samassa yhteydessä Jake Aallosta tulee uusi Restok Groupin hallituksen puheenjohtaja. Hän tuo Restok Groupiin monipuolista kokemusta niin henkilöstön rekrytoinnin, henkilöstovuokrauksen kuin rakennusalan verkostojen osaamisen alueilta. Hän perusti ja kasvatti yhden Suomen suurimmista rakennusalan henkilöstövuokrausyrityksistä Aalto Henkilöstöpalvelut.

Uutena omistajana Kare Invest auttaa Restok Groupia kehittämään toimintaansa ja kasvamaan kannattavasti Lean-rakentamisen edelläkävijänä niin orgaanisesti kuin strategisten yritysostojen avulla. Tämä mahdollistaa entistäkin laadukkaammat ja monipuolisemmat palvelut asiakkaillemme. Restok Group on Kare Investin ensimmäinen sijoitus korjausrakentamisen toimialalla. Tavoitteena on kasvattaa Restok Groupista merkittävä ja monipuolinen korjausrakentaja Suomeen.

Mielellämme kerromme enemmän. Ota yhteyttä:

Jouni Järvenpää, Toimitusjohtaja
+358 50 553 5861, [email protected]

Jake Aalto, Managing Partner
+358 41 550 6773, [email protected]