Maria Smura Head of Marketing tehtäviin Kare Groupille 1.1.2024

02.01.2024


Maria Smura liittyy Kare Group Oy:n markkinointitiimiin Head of Marketingin roolissa. Smura tuo mukanaan vankan kokemuksen ja huippuosaamisen Kare Groupin ja Karen kohdeyhtiöiden markkinoinnin strategiointiin. Maria Smura on jo ansainnut maineensa markkinoinnin guruna yhdessä kohdeyhtiössä, ja hänellä on vahva tausta menestyksekkäästä työskentelystä eri alojen yritysten parissa. Hänen aikaisempi kokemuksensa on luonut hänestä arvostetun asiantuntijan alalla, ja hänen taitonsa odotetaan vievän yhtiöiden markkinoinnin uudelle tasolle.

 

Kare Group Oy:n edustajat ovat Innoissaan Smuran liittyymisestä tiimiin:

"Maria tuo mukanaan valtavan määrän tietotaitoa ja innovatiivista ajattelua, jotka ovat olennaisia tekijöitä menestyksekkään markkinoinnin rakentamisessa. Hänen aiempi kokemuksensa useiden alojen ja yritysten kanssa tekee hänestä arvokkaan resurssin, ja olemme varmoja, että hän tuo tuulahduksen raikasta energiaa tiimimme dynamiikkaan", kommentoi Kare Groupin edustaja Jake Aalto.

 

Smura itse on innoissaan uudesta roolistaan ja mahdollisuudesta työskennellä Kare Groupin kaltaisen innovatiivisen organisaation kanssa.

"On ilo liittyä tähän ammattitaitoiseen ja monipuoliseen asiantuntijatiimiin. 10 vuoden kokemukseni eri yritysten in house-markkinoijana antaa minulle hyvät lähtökohdat toimia kohdeyhtiöille markkinoinnin avustavana konsulttina sekä tuo arvokasta näkemystä kohdeyhtiöiden kasvua ajatellen.” Smura kertoo.

 

Head of Marketing -roolissaan Smura toimii kohdeyhtiöiden markkinoinnin tukena. Hänen tehtäviinsä kuuluu strategisten markkinointisuunnitelmien kehittäminen, brändin vahvistaminen ja innovatiivisten markkinointikampanjoiden luominen. Hän tuo mukanaan uusia näkökulmia ja ideoita, jotka auttavat Kare Groupin kohdeyhtiöitä erottumaan kilpailijoistaan ja vahvistamaan asemaansa markkinoilla valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

 

Maria Smuran liittyminen Kare Group Oy:n joukkoon symboloi organisaation sitoutumista korkeaan laatuun ja huippuosaamiseen markkinoinnissa.

 

Yritys odottaa innolla yhteistyötä Smuran kanssa ja uskoo, että hänen panoksensa vaikuttaa positiivisesti Kare Groupin liiketoiminnan kehitykseen.