Suomen Tulkkauspalvelu keräsi kasvurahoituksen ja liittyy osaksi Workteam Groupia

15.03.2023


Tulkkaus- ja käännöspalveluita tuottava, kahden maahanmuuttajan perustama Suomen Tulkkauspalvelu on liittynyt osaksi henkilöstöpalveluyritys Workteam Groupia, joka on 100 % Kare Groupin omistama yritysryhmä.

Suomen Tulkkauspalvelu tuottaa tulkkaus- ja käännöspalveluja yli 80 kielellä ympäri Suomea. Sen asiakkaita ovat mm. kunnat, valtion virastot, säätiöt, puolueet sekä yritykset. Yhtiöllä on käytössään yli 300 ammattitaitoisen tulkin verkosto, ja vuonna 2022 sen liikevaihto oli yli 1,5 miljoonaa euroa. Se kykenee ainoana toimijana Suomessa tarjoamaan täysin omavaraisesti simultaanitulkkausta ja siihen tarvittavat laitteet.

Omalla etätulkkausohjelmistollaan Tulkkauspalvelu kykenee tuottamaan tulkkauspalvelua yhteiskunnan ja asiakkaidensa kannalta kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kasvurahoituksellaan Tulkkauspalvelu tavoittelee kasvavasta markkinasta yhä suurempaa markkinaosuutta, ja tavoittelee liikevaihdon nelinkertaistamista seuraavan kolmen vuoden aikana.

”Workteam Groupilta saamme todistettua kokemusta liiketoiminnan skaalaamisesta ja kasvavan markkinan hyödyntämisestä, sekä arvokasta teknologiajohtamisen taitoa oman etätulkaussovelluksemme kehittämisessä.” Saman Taimouri, Suomen Tulkkauspalvelun toimitusjohtaja, valottaa järjestelyn taustoja.

”Kaikilla on oikeus tulla ymmärretyksi. Workteam Group ja sen emoyhtiö Kare Group ovat sitoutuneet yhteiskuntavastuulliseen liiketoimintaan, ja Tulkkauspalvelulla on suuri rooli vastuullisuusstrategiamme toteutuksessa. Kansainvälistyminen on jatkuva megatrendi, ja on tärkeää, että siihen liittyvät palvelut hoidetaan laadukkaasti.” kertoo pääomistaja Jake Aalto Workteam Groupin kiinnostuksesta Tulkkauspalvelua kohtaan.

Workteam Group on henkilöstöpalvelualan yritysryhmä, jonka pro forma liikevaihto vuonna 2022 oli noin 10 miljoonaa euroa. Ryhmän yritykset toimivat useilla toimialoilla ja työllistävät päivittäin noin 120 työntekijää. Ryhmä tavoittelee nousua Henkilöstöala HELA ry:n top 20-listalle jo vuoden 2023 aikana.

Saman Taimouri jatkaa Suomen Tulkkauspalvelun toimitusjohtajana ja Karen puolelta hallituksen puheenjohtajaksi astuu associate Jarmo Keto.