Telinerent ostaa osan turkulaisesta Haksasta – kauppa kolminkertaistaa liikevaihdon

03.08.2023


Vuonna 2000 perustettu rakennustelineitä ja sääsuojia vuokraava AA Telinerent on hankkinut merkittävän 40 % vähemmistöosuuden Turussa toimivasta Haksa Oy:sta.

Liiketoimintakaupan yhteydessä AA Telinerent Oy muuttaa nimekseen pelkän Telinerent Oy:n ja Haksa Oy:n nimeksi tulee Telinerent Länsi Oy. Kauppa kolminkertaistaa Telinerent-ryhmän liikevaihdon ja tekee siitä entistä merkittävämmän toimijan rakennustelineiden ja sääsuojien vuokraustoiminnassa koko Etelä-Suomen alueella.

Syntyvä yrityskokonaisuus pystyy palvelemaan asiakkaitaan Suomessa merkittävällä 40 000 m2 telinekalustolla ja 15 000 m2 sääsuojakalustolla.

Telinerent on viimeisten vuosien aikana investoinut merkittävästi kasvuun, ja se mm. nimitti vuonna 2022 liiketoimintajohtajakseen alalla kokeneen Tomi Koivuniemen.

Telinerent kuuluu Kare Group -sijoitusyhtiön portfolioon. Kare Group on kotimainen, pieniin ja keskisuuriin listaamattomiin yhtiöihin sijoittava perheyritys, joka on viime vuosina laajentanut portfoliotaan merkittävillä yritysostoilla.

”Tavoittelemme yhdistymisellä kyvykkyyttä kokonaisvaltaiseen palveluun. Syntyvä kokonaisuus on toimialallaan merkittävä, ja pystyy vastaamaan Suomessa oikeastaan kuinka suuriin projektitarpeisiin hyvänsä. Tavoitteemme on kasvattaa kokonaisuuden liikevaihtoa edelleen, haastavasta markkinatilanteesta huolimatta.” tiivistää kaupan taustoja Kare Groupin managing director Jake Aalto.

 

Lue myös:

Turun Sanomat

Rakennuslehti