Yksityisen terveydenhuollon erityisasiantuntija Harri Aho liittyi Karen partneriksi

07.09.2023


Aiemmin mm. Pohjola Sairaalan- sekä Terveystalon toimitusjohtajana toiminut pitkän linjan yritysjohtaja Harri Aho on liittynyt partneriksi Kare-yritysryhmään. Samassa yhteydessä Aho nimitettiin Kare Investin hallituksen jäseneksi. Viimeisimpänä tehtävänään Aho toimi LähiTapiolan kehitysjohtajana vastuualueenaan tietohallinto, terveys, talous, turvallisuus ja innovaatiot.

”Harrin kokemus yksityisen terveydenhuollon johtotehtävistä ja liiketoiminnan kehittämisestä yleensä ovat vertaansa vailla. Olemme määrätietoisesti vahvistaneet Karen tiimiä kyvykkyyksillä, jotka voivat tukea kohdeyhtiöitämme erityisesti hallitusosaamisen kautta. Harrin mukaan tulo on osa tätä jatkumoa, ja odotan erittäin paljon yhteistyötä Harrin kanssa!” tiivistää Kare Groupin managing director Jake Aalto.

Urallaan Aho on mukana yli 200:ssa yritysjärjestelyssä ja toiminut useiden kasvuyritysten johtotehtävissä. Yksityisellä terveydenhuoltoalalla hän on ollut näköalapaikalla seuraamassa ja omalta osaltaan toteuttamassa alan murrosta ja uudelleenjärjestäytymistä 2010-luvulla.

”Kare Groupin kasvuvauhti ja erityisesti yhteisöllinen henki ovat tehneet minuun vaikutuksen. Nyt kun pitkän harkinnan jälkeen päätin tehtäväni LähiTapiolan johdossa, halusin tuoda osaamistani ja verkostojani listaamattomien suomalaisten kasvuyritysten käyttöön. Haluan osaltani olla auttamassa yrityksiä kasvun polulla sekä yhdistää rahoittajat kiinnostaviin sijoituskohteisiin. Karen portfolio on valmiiksi vaikuttava, ja yhdessä voimme vahvistaa sitä entisestään” tiivistää liittymisen taustoja Harri Aho.

Aho aloittaa tehtävissään Kare Investin hallituksessa välittömästi. Tehtävistä Karen portfolioyhtiöissä tiedotetaan myöhemmin.

Koulutukseltaan Aho on MBA Jyväskylän yliopistosta (1997).

Lisätietoja: Jake Aalto +358 41 550 6773 [email protected] ja Harri Aho +358 40 078 3777 [email protected]