Divicon rakentaa kasvua Karen tuella – lue perustajan haastattelu

13.03.2023


Kare Group vahventaa läsnäoloaan terveysteknologian toimialalla ja liittyy osakkaaksi diagnostiikkanäyttöjä ja terveydenhuollon ratkaisuja toimittavaan Divicon Oy:öön.

Sijoituksensa lisäksi Kare Group vahventaa yhtiötä hallitusosaamisellaan. Divicon Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marek Davidjuk valottaa Diviconin päätöstä kutsua Kare Group osakkaaksi haastattelussamme:

Me Diviconilla toimitamme diagnostisia näyttöjä, niiden laadunvalvontaa sekä laadunvarmistusta. Diagnostiikkanäyttöjen toiminta on tarkkaan lakitasolla reguloitua, ja laadukas näyttö vaikuttaa suoraan sairauksien havaitsemiseen. Toimitamme ja kehitämme myös ohjelmistoja terveydenhuoltoalan laitehallintaan varmistaaksemme sen, että asiakkaamme tietävät, missä laitteet ovat, mikä niiden elinkaari on ja missä toimintakunnossa ne ovat. Innovatiiviset ratkaisumme ovat tuomassa sujuvuutta arjen kiireiseen työhön terveydenhuollon ammattilaisille niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

Nämä tarpeet on havaittu pitkälti toisen perustajamme Kai Laatikaisen yli 20 vuoden työurasta terveydenhuoltoalan palveluksessa. Ratkaisullamme pystymme tuottamaan mitattavia säästöjä sekä laitehallinnassa että diagnostiikkanäytöissä itsessään.

Pystymme siis etänä tietämään, missä kohteen laitteet ovat, ja myös laadunvarmistuksella kertomaan, täyttävätkö ne juuri tänään toimialan vaatimukset.

Kare on meille paras kumppani

Halusimme kumppaniksemme Kare Groupin monesta syystä. Tiedostamme, että osaamisemme teknologian sekä lääketieteen substanssin parissa on erittäin vahvaa, mutta tarvitsimme lisää muskeleita yhtiön kasvattamiseen.

Kare Group tuo mukanaan verkostoja ja yhteistyömahdollisuuksia. Pelkästään prototyyppivalmistus Lajupekin kanssa on huikea synergiaetu.

Ennen muuta meitä vakuuttivat Kare Groupin taustat. Kaikki avainhenkilöt ovat yrittäjätaustaisia, maanläheisiä ja ymmärtävät liiketoiminnan oikeita realiteetteja.

Kolmen vuoden päästä tulemme olemaan omassa segmentissämme Suomen johtava toimija, ja markkina on auki otettavaksemme kaikkialla missä olemme vahva toimija yhteistyössä kumppaniemme kanssa.